Wie helpen we

Bij Green by Blue richten we ons op vooruitstrevende ondernemers door hen te inspireren met passie, moed en openheid. Door onze samenwerking met accountants, die zich richten op deze ondernemers, hebben we al vele familiebedrijven en succesvolle MKB-ondernemers mogen helpen. Met goede ideeën, een strakke regie en een cijfermatige onderbouwing dragen we bij aan betere ondernemingen. Hieronder ziet u een selectie van de ondernemers die wij ondersteunen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Bierens Incasso Advocaten gelooft in een wereld zonder Wanbetaling. Zij lossen zowel nationale als internationale zaken op, van incassozaken naar juridische disputen in 35 verschillende landen. Bierens gelooft dat haar klanten op een eerlijke en transparante manier zaken moeten kunnen doen. Daarom streeft zij ernaar om eerlijke betalingstransacties te allen tijde te bevorderen. Als koploper op het gebied van duurzaamheid in het MKB kiest Bierens er daarom voor om als één van de eerste MKB ondernemingen een gecontroleerd maatschappelijk jaarverslag te publiceren, mede als onderdeel van haar streven naar de MVO-Prestatieladder Niveau 5.

Bierens: “Green by Blue heeft ons ondersteund bij de implementatie van processen om te komen tot meetbare en controleerbare KPI’s. Ook hebben zij geholpen bij het opstellen van ons MVO jaarverslag, waardoor ons verslag beter leesbaar is geworden en voldoet aan de geldende verslaggevingsrichtlijnen. Dit leidt ertoe dat onze controlerend accountant de controle van ons MVO jaarverslag efficiënt kan uitvoeren en wij aan onze stakeholders kunnen laten zien hoe Bierens maatschappelijke waarde creëert.”

De Quoratio Groep, opgericht in 2000, levert met 750 eigen medewerkers en zo’n 200 ZZP’ers detachering- en consultancydiensten binnen het administratieve domein. De Quoratio Groep is actief in vijf vakgebieden: HR Process & payroll, Healthcare, Finance & Control, Pensioenen & IT en Sociaal Domein & Uitkeringen. Ook heeft de Quoratio Groep een afdeling Digital Solutions voor de ontwikkeling van robots, business intelligence en andere digitale oplossingen. De missie is om klanten te helpen naar ‘Zero Admin’: een krachtige term voor een toekomst waarin administratie niet aanwezig lijkt en mensen, processen en systemen optimaal samenwerken.

Quoratio Groep: “Green by Blue heeft ons met hun kennis en expertise in een korte periode en op een gestructureerde manier ondersteund in het bepalen van onze stakeholdergedragen duurzaamheidsonderwerpen. Daarnaast hebben zij ons geholpen om deze onderwerpen te vertalen in een heldere strategie die aansluit bij onze business. Hierdoor kunnen wij de acties om onze doelen te bereiken goed integreren.”

Knapen Trailers is Europees marktleider op het gebied van schuifvloertrailers, zelf lossende trailers met een bewegende vloer. Als onderdeel van de internationale Krone Groep ontwikkelt, bouwt en verkoop zij innovatieve lichtgewicht transportconcepten, die aansluiten bij de vragen van nu. Meer efficiënt transport tegen minder kosten en lagere milieubelasting. Om deze reden zetten Knapen Trailers en de Krone Group verduurzaming in de kern van haar strategie.

Knapen Trailers: “Green by Blue helpt ons op een inspirerende wijze bij de totstandkoming van onze duurzame strategie en verantwoording. Ze hebben expertise en besteden veel tijd aan het doorgronden van ons bedrijf en de sector waarin we werkzaam zijn. Op deze manier helpen zij ons een toekomstbestendige koers uit te zetten en te rapporteren over onze prestaties.”