Wie zijn onze leden

De leden van ons platform Green by Blue zijn accountants en financieel professionals die samen met de experts van Green by Blue hun klanten willen helpen bij de uitdagingen van verduurzaming, cijfermatig, goed onderbouwd en meetbaar. Steeds meer kantoren willen zich bij ons aansluiten en hieronder staat een overzicht van onze huidige platformleden. Binnenkort hopen wij meer nieuwe leden te kunnen aankondigen.

HLB Witlox van den Boomen is het accountants- en advieskantoor met zeven vestigingen in Brabant en Limburg. HLB Witlox van den Boomen biedt met haar specifieke kennis en ervaring op het gebied van familiebedrijven houvast aan ondernemers. Daarbij maken ze maximaal gebruik van de mogelijkheden op het gebied van IT en data. Met de gecombineerde kennis en kunde van ruim 600 medewerkers voorzien zij ondernemers van hoogwaardig advies op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken.

Edwin van Haare, partner bij HLB Witlox Van den Boomen: “Vanuit HLB Witlox Van den Boomen nemen we een vooruitstrevende positie in als het gaat om dit onderwerp: we zijn het eerste accountantskantoor dat zich aansluit bij het duurzaamheidsplatform Green by Blue. Het platform Green by Blue biedt ons als accountants- en advieskantoor expertise, methodes, opleiding en capaciteit om ons en onze klanten klaar te maken voor de duurzaamheidstransitie; samen zetten we de schouders eronder!”

De Quoratio Groep, opgericht in 2000, levert met 750 eigen medewerkers en zo’n 200 ZZP’ers detachering- en consultancydiensten binnen het administratieve domein. De Quoratio Groep is actief in vijf vakgebieden: HR Process & payroll, Healthcare, Finance & Control, Pensioenen & IT en Sociaal Domein & Uitkeringen. Ook heeft de Quoratio Groep een afdeling Digital Solutions voor de ontwikkeling van robots, business intelligence en andere digitale oplossingen. De missie is om klanten te helpen naar ‘Zero Admin’: een krachtige term voor een toekomst waarin administratie niet aanwezig lijkt en mensen, processen en systemen optimaal samenwerken.

Wouter Elbers, relatiemanager ESG van Quoratio Groep: “Door ons aan te sluiten bij Green by Blue kunnen wij onze klanten direct bijstaan in de uitdagingen die de CSRD introduceert. We kunnen nu onze klanten laten zien hoe ook zij kunnen bijdragen aan een duurzamere economie en samenleving. Daarnaast kunnen we door de samenwerking met Green by Blue een brede groep aan duurzaamheidsexperts ontwikkelen en daarmee echt impact bij onze klanten maken.”

Met bijna 500 medewerkers behoort Van Oers tot de grotere regionale accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Met vestigingen in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en Zundert richt Van Oers zich het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote mkb-bedrijven, familiebedrijven en directeur-grootaandeelhouders.

 

René Rademakers, Partner en Directeur Audit bij Van Oers: We zochten naar een manier om onze strategische kennis op het gebied van duurzaamheid en rapportage te versterken en tegelijkertijd onze cliënten op een professionele manier te ontzorgen bij de voorbereidingen op de CSRD. Daarnaast willen we ook onze medewerkers opleiden op het gebied van duurzaamheid en controle zodat ook zij zich kunnen blijven ontwikkelen en wij een duurzame werkplek bieden. Die oplossing vinden we in de samenwerking met Green By Blue.”

Als team van auditors, accountants, data-analisten en business-analytics professionals werkt Coney Minds vanuit Rotterdam, Haarlem en Goirle om haar cliënten breed te ondersteunen. Dat lees je vooral terug in welke dienstverlening zij levert en hoe. Maar wat is Coney Minds waarom? In de kern wil Coney Minds van meerwaarde zijn voor al haar relevante stakeholders. Daarom werken zij als auditors, accountants, data-analisten en business-analytics professionals haar ‘SLIM’ gedachte.

Samenwerken betekent actief kennisdelen, focus aanbrengen om projecten tijdig af te ronden, niet te veel willen praten, maar juist goed luisteren en doen. Loyaliteit als kernwaarde om uit te dragen: wees loyaal als team, naar cliënten en naar jezelf. Dit geeft ruimte voor verdieping en verrijking van de relaties. Innovatie moet maximaal de ruimte krijgen. Om van meerwaarde te blijven zijn, blijft Coney Minds  experimenteren en is er de ruimte om fouten te mogen maken. Die meerwaarde is Coney Minds ‘waarom’.

This site is registered on wpml.org as a development site.