Wie zijn onze leden

De leden van ons platform Green by Blue zijn accountants en financieel professionals die samen met de experts van Green by Blue hun klanten willen helpen bij de uitdagingen van verduurzaming, cijfermatig, goed onderbouwd en meetbaar. Steeds meer kantoren willen zich bij ons aansluiten en hieronder staat een overzicht van onze huidige platformleden. Binnenkort hopen wij meer nieuwe leden te kunnen aankondigen.

HLB Witlox van den Boomen is het accountants- en advieskantoor met zeven vestigingen in Brabant en Limburg. HLB Witlox van den Boomen biedt met haar specifieke kennis en ervaring op het gebied van familiebedrijven houvast aan ondernemers. Daarbij maken ze maximaal gebruik van de mogelijkheden op het gebied van IT en data. Met de gecombineerde kennis en kunde van ruim 600 medewerkers voorzien zij ondernemers van hoogwaardig advies op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken.

Edwin van Haare, partner bij HLB Witlox Van den Boomen: “Vanuit HLB Witlox Van den Boomen nemen we een vooruitstrevende positie in als het gaat om dit onderwerp: we zijn het eerste accountantskantoor dat zich aansluit bij het duurzaamheidsplatform Green by Blue. Het platform Green by Blue biedt ons als accountants- en advieskantoor expertise, methodes, opleiding en capaciteit om ons en onze klanten klaar te maken voor de duurzaamheidstransitie; samen zetten we de schouders eronder!”

De Quoratio Groep, opgericht in 2000, levert met 750 eigen medewerkers en zo’n 200 ZZP’ers detachering- en consultancydiensten binnen het administratieve domein. De Quoratio Groep is actief in vijf vakgebieden: HR Process & payroll, Healthcare, Finance & Control, Pensioenen & IT en Sociaal Domein & Uitkeringen. Ook heeft de Quoratio Groep een afdeling Digital Solutions voor de ontwikkeling van robots, business intelligence en andere digitale oplossingen. De missie is om klanten te helpen naar ‘Zero Admin’: een krachtige term voor een toekomst waarin administratie niet aanwezig lijkt en mensen, processen en systemen optimaal samenwerken.

Wouter Elbers, relatiemanager ESG van Quoratio Groep: “Door ons aan te sluiten bij Green by Blue kunnen wij onze klanten direct bijstaan in de uitdagingen die de CSRD introduceert. We kunnen nu onze klanten laten zien hoe ook zij kunnen bijdragen aan een duurzamere economie en samenleving. Daarnaast kunnen we door de samenwerking met Green by Blue een brede groep aan duurzaamheidsexperts ontwikkelen en daarmee echt impact bij onze klanten maken.”

Met bijna 500 medewerkers behoort Van Oers tot de grotere regionale accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Met vestigingen in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en Zundert richt Van Oers zich het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote mkb-bedrijven, familiebedrijven en directeur-grootaandeelhouders.

 

René Rademakers, Partner en Directeur Audit bij Van Oers: We zochten naar een manier om onze strategische kennis op het gebied van duurzaamheid en rapportage te versterken en tegelijkertijd onze cliënten op een professionele manier te ontzorgen bij de voorbereidingen op de CSRD. Daarnaast willen we ook onze medewerkers opleiden op het gebied van duurzaamheid en controle zodat ook zij zich kunnen blijven ontwikkelen en wij een duurzame werkplek bieden. Die oplossing vinden we in de samenwerking met Green By Blue.”

Als team van auditors, accountants, data-analisten en business-analytics professionals werkt Coney Minds vanuit Rotterdam, Haarlem en Goirle om haar cliënten breed te ondersteunen. Dat lees je vooral terug in welke dienstverlening zij levert en hoe. Maar wat is Coney Minds waarom? In de kern wil Coney Minds van meerwaarde zijn voor al haar relevante stakeholders. Daarom werken zij als auditors, accountants, data-analisten en business-analytics professionals haar ‘SLIM’ gedachte.

Samenwerken betekent actief kennisdelen, focus aanbrengen om projecten tijdig af te ronden, niet te veel willen praten, maar juist goed luisteren en doen. Loyaliteit als kernwaarde om uit te dragen: wees loyaal als team, naar cliënten en naar jezelf. Dit geeft ruimte voor verdieping en verrijking van de relaties. Innovatie moet maximaal de ruimte krijgen. Om van meerwaarde te blijven zijn, blijft Coney Minds  experimenteren en is er de ruimte om fouten te mogen maken. Die meerwaarde is Coney Minds ‘waarom’.

HLB Blömer staat al ruim een eeuw voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit. Met een team van zo’n 90 betrokken en deskundige specialisten staat HLB Blömer ruim 1.000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Blömer gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT audit en data-analyse, financiële planning en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

Esther van Huizen, Partner van HLB Blömer: Door ons aan te sluiten bij Green by Blue worden onze mensen opgeleid tot brede professionals. Samen met het team van Green by Blue kunnen we hierdoor onze klanten helpen om op een efficiënte manier inzicht en grip te krijgen op hun duurzame prestaties.”

Bol Adviseurs is een accountants- en adviesbureau actief in de driehoek Nijmegen, Venlo en Veghel. Een multidisciplinair team van meer dan 200 professionals adviseert en ondersteunt organisaties in hun ondernemerschap. Het team van Bol Adviseurs bouwt op hun sterk financiële DNA en vertrouwt op hun multidisciplinaire werkwijze.

Door dichtbij te komen, lef te tonen en zich te richten op de toekomst kan Bol Adviseurs ervoor zorgen dat ondernemers dat kunnen doen waarom ze zijn gestart: ondernemen! Gedreven vanuit je dromen, ambities of uitdagingen. Op deze manier brengt Bol Adviseurs ondernemers in topvorm!

HLB Den Hartog Accountants & Consultants is een toonaangevend accountantskantoor en belastingadviesbureau in Zuid-West Nederland. Het kantoor heeft vestigingen in Rotterdam en Den Haag en bedient klanten in diverse sectoren, waaronder de logistieke en technologische industrie, detail- en groothandel, zakelijke dienstverlening en not-for-profit.

Lokaal geworteld, wereldwijd actief
Als lokaal geworteld en in 1945 opgericht accountantskantoor maakt HLB Den Hartog sinds eind jaren ‘80 deel uit van het netwerk HLB Nederland en HLB International. Met behoud van onze zelfstandigheid en slagvaardigheid delen we binnen het netwerk actief onze expertise en investeren we samen in innovatieve oplossingen. Rob Meijer – partner op ons kantoor in Rotterdam – is per 1 januari 2018 toegetreden als council member bij HLB International. Via het HLB International-netwerk kunnen we u helpen bij het zakendoen over de hele wereld

Lansigt Accountants en Belastingadviseurs  is een accountantskantoor dat het traditionele denken wil doorbreken. Waarom alleen achteromkijken als de toekomst voor u ligt? Wat zijn cijfers zonder interpretatie? Het team van Lansigt is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en expert op verschillende deelgebieden. Met de juiste expertise en persoonlijke aandacht van bijna 200 betrokken professionals met visie, ondernemingszin en een hoog ambitieniveau. De DOE-waarden houden het team scherp, ze zijn Dichtbij, Ondernemend en Energiek.

Lansigt heeft een zwak voor innovatie en werken met digitale dossiers, de nieuwste vormen van communicatie en een hoogwaardige ICT-infrastructuur. Ook krijgt Lansigt energie van vooruitstrevende oplossingen die de dienstverlening blijvend verbeteren. De samenwerking met Green by Blue is er hier één van.”

Met ruim 450 medewerkers biedt Visser & Visser het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor kleine en grote ondernemers. Het accountants- en advieskantoor werkt vanuit 13 vestigingen in Nederland en is totaaladviseur op financieel en fiscaal gebied, audit, IT, consultancy, corporate finance, salaris & HR, online administratie en organisatie- en strategieontwikkeling. Ook heeft Visser & Visser drie branchegroepen met specialistische kennis van zorg, zakelijke dienstverlening en agri.

Edwin Schreuder, Director Audit bij Visser & Visser: “We zijn verheugd om samen te werken met Green by Blue. Samen helpen we onze klanten om duurzaamheid centraal te stellen in hun bedrijfsstrategieën en om te excelleren in de CSRD-rapportage, wat op haar beurt bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor iedereen.”

In ruim vier decennia groeide Koenen en Co uit tot een grote, professionele full-service finance en consultancy-organisatie met 250+ medewerkers, 14 partners en een aanzienlijk marktaandeel in Limburg en Zuidoost-Brabant. En minstens zo belangrijk: met vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo is er altijd een kantoor bij u in de buurt.

PKF Wallast; uw partner voor alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken. Lokaal, landelijk en internationaal profiteert u van de kennis en ervaring van onze accountants, fiscalisten, bedrijfsjuristen en business valuators. Hiermee kunt u zich elke dag focussen op uw onderneming. Met onze hulp heeft u alles onder controle.