Gepassioneerd, open en moedig, dat is Green by Blue

De wereld vraagt om inzicht, om grip en om resultaat. Het is onze missie om daar structureel aan bij te dragen door vooruitstrevende ondernemers te inspireren met passie, openheid en moed.

Green by Blue is een duurzaamheidsplatform van, voor en met accountants en financieel professionals. Een platform dat cijfermatig, goed onderbouwd en meetbaar resultaat wil boeken.

Vacatures

ESG Director

32-40
Nederland (NL)

Ben jij klaar om echt het verschil te maken? Om met jouw ervaring ondernemers te helpen met het opstellen van hun duurzaamheidsstrategie en deze ook in te bedden in de organisatie? Green by Blue heeft de juiste uitdaging voor jou!

ESG Manager

32-40
Nederland (NL)

Word jij enthousiast van het helpen van ondernemers bij het ontwikkelen van een duurzame koers tot het begeleiden bij het realiseren van een (duurzaam)jaarverslag dat aansluit bij wettelijke verplichtingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ESG Consultant

32-40
Nederland (NL)

Wil jij echt impact maken bij ondernemers door ze te helpen met hun duurzaamheidsstrategie? En daarmee bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan hebben wij een unieke plek voor jou!

ESG Junior Consultant

32-40
Nederland (NL)

Heb jij de ambitie om echt impact te maken bij ondernemers die een duurzame koers willen varen? En daarmee de wereld elke dag een beetje beter maken? Misschien is deze bijzondere ervaring wel iets voor jou!

Job-event dinsdag 19 maart

Wil je jouw carrière ook een duurzame boost geven? Ontdek hoe jij als financial je positieve impact op de wereld kan vergroten tijdens ons exclusieve job-event!

Als duurzaamheidsplatform heeft Green by Blue alleen al in 2023 meer dan vijftig ondernemers geholpen om op een praktische manier stappen te zetten naar aantoonbare duurzaamheid, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de corporate sustainability reporting directive.

Graag delen wij onze best practices en ervaringen tijdens ons job-event. Om te inspireren. Te motiveren. En te activeren om ook die stap te zetten naar het duurzaamheid vak. Want wij geloven dat financials de wereld kunnen redden. Of in ieder geval een stuk beter kunnen maken. Door jouw kennis in te zetten voor duurzaam ondernemen, kun je écht het verschil maken. En dat is precies wat veel bedrijven nodig hebben.

Het evenement vindt plaats op dinsdag 19 maart, in Waalre – bij Eindhoven. Wil je erbij zijn of meer informatie ontvangen over ons event? Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we vrijblijvend contact met je op.

Are you accountable for the future

Neem contact met ons op